Wenkbrauw groei serum

Wenkbrauwen geven vorm aan het gezicht en het is daarom ontzettend belangrijk om deze goed te onderhouden. Natura Beauty kan u helpen met het laten groeien van vollere en dikkere wenkbrauwen met onze natuurlijke serums.

 

Uw wenkbrauwen laten groeien met Natura Brows

Het creëren van volle wenkbrauwen is buitengewoon makkelijk met onze wenkbrauw serums. Nadat u ‘s avonds alle make-up van uw gezicht heeft verwijderd kunt u het serum aanbrengen op uw wenkbrauwen. Hierbij is één dunne laag genoeg, veeg het overtollige product weg. Als het serum is opgedroogd kunt u direct in bed duiken. U kunt het groeiserum dagelijks aanbrengen of meerdere malen per week. Aan de hand van de gebruiksfrequentie zullen de eerste resultaten binnen twee tot vier weken zichtbaar zijn. 

Onze producten bevatten onder andere voedingsstoffen en vitamines die worden afgevoerd naar de haarzakjes van uw wenkbrauwen. Dit resulteert in mooie en volle wenkbrauwhaartjes die u vervolgens kunt shapen in uw gewenste vorm. U zult het met een serum twee à drie maanden kunnen volhouden. 

Bovendien bieden wij ook serum aan voor wimpers. Met een soortgelijke formule als het wenkbrauwserum worden uw wimpers binnen korte tijd vol, lang en krullend! U kunt er zelfs voor kiezen om onze combinatiekit aan te schaffen, bestaande uit wenkbrauwserum én wimperserum. Met de Natural Lashes & Natura Brows Bundelkit kunt u voor een goedkopere prijs uw wenkbrauwen en wimpers tegelijkertijd onder handen nemen. Als u wilt beschikken over de full package van Natura Beauty, dan kunt u ook onze collageen maskers bestellen. De lipmaskers hebben een hydraterende eigenschap, zodat uw lippen gevoed en vol zullen aanvoelen. 

Betrouwbaar wenkbrauw groei serum

De producten van Natura Beauty bestaan uit veganistische en pure ingrediënten. Wij gebruiken polypeptiden, vitamines en natuurlijke extracten om uw wenkbrauwen te laten groeien. Daarbij zijn onze producten klinisch beproefd en testen wij niet op dieren. Het ontwikkelen van dikkere wenkbrauwen moet natuurlijk gebeuren vinden wij, daarom ligt de focus van onze producten op puur natuur. 

Wij zijn transparant over het gebruik van onze ingrediënten, dus mocht u over iets twijfelen dan kunt u de ingrediëntenlijst op onze website bekijken. Als u verder vragen heeft staan wij overdag klaar om met u te chatten, anders kunt u altijd telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. 


Op de webshop van Natura Beauty kunt u de beste serums voor uw brows and lashes bestellen. Door onze snelle werkwijze kunt u verwachten dat uw pakket binnen twee werkdagen verstuurd zal zijn. Bovendien zijn wij ook een groothandel voor salons en kunt u dus ook voor bulkbestellingen bij ons terecht.

 

Wenkbrauw groei serum